AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceleri görmek

Kahve falında görümceleri görmek

Kahve falında görümceleri görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında görümceleri gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında görümcenin elini öpmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında görümceden para almak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kayınvalide görümce görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyle konuşmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş görümcesini görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında görümcemi hamile görmek verimin her geçen gün artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müstakbel görümce görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümceye gitmek oldukça uzun bir yolculuğa, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir