AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceden hediye almak

Kahve falında görümceden hediye almak

Kahve falında görümceden hediye almak maddi sorunlarının artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında görümceden hediye almak gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında görümceden hediye almak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında görümce kızını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında görümcesini gülerken görmek eşine değerli hediyeler alacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulur.

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında görümce öpmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında elti ve görümce görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcenin elini öpmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, şansının ve bahtının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir