AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesiyle konuşmak

Kahve falında görümcesiyle konuşmak

Kahve falında görümcesiyle konuşmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında görümceyle konuşmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında eski görümce görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcenin kocasını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında görümce öpmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında görümce kavga etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Kahve falında görümceden para almak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir