AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında görümcenin evlendiğini görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında görümcenin düğününü görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında görümceyle barışmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında görümcesini görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında görümceyle tartışma görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümce öpmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında görümcenin eşini görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir