AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcemi görmek

Kahve falında görümcemi görmek

Kahve falında görümcemi görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcemi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında görümceleri görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında küs görümceyi görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen görümcesini görmek maddi kayıpların olacağına, kafasını toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında kaynana görümce görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında görümceden hediye almak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının görümcesini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında görümce adayını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında görümcenin evlendiğini görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir