AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesiyle kavga etmek

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında görümce kavga etmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin düğününü görmek işinde aranan biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında eski görümce görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir