AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kayınvalide ve görümce gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında kayınvalide görümce görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş görümce görmek hasret gidereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş görümceyi görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen görümcesini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcenin kızını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında görümceye sarılmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir