AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana ve görümce görmek

Kahve falında kaynana ve görümce görmek

Kahve falında kaynana ve görümce görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, aradığı çareleri bulacağına inanılır.

Kahve falında kaynana ve görümce gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek büyük tartışmaların yapılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana görümce görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin oğlunu görmek terslik yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş görümce görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir