AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyi dövmek

Kahve falında görümceyi dövmek

Kahve falında görümceyi dövmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalettir.

Kahve falında görümceyi dövmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında görümcesini dövmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümce dövmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümceyi dövmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, yanlış işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında görümceyi ağlarken görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Kahve falında görümceyi öpmek ibadetlerini de aksatmayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek elde edilen nasibin artacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcenin evini görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcenin eşini görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir