AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümce dövmek

Kahve falında görümce dövmek

Kahve falında görümce dövmek kötü haberler alacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rızkının sonsuz olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında görümce dövmek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında görümcesini dövmek yakında hedefine ulaşacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümce dövmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümceyi dövmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında görümce adayını görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet eder.

Kahve falında görümceyi ağlarken görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok hayırlı şeylere işaret etmektedir.

Kahve falında görümce kızını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir