AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesini dövmek

Kahve falında görümcesini dövmek

Kahve falında görümcesini dövmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında görümcesini dövmek gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Kahve falında görümceyi dövmek ters giden durumların düzeleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına inanılır.

Kahve falında görümcesini dövmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında görümce dövmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyle konuşmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcelerini görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs görümceyi görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümce kızını görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında görümcemi hamile görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir