AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin evini görmek

Kahve falında görümcenin evini görmek

Kahve falında görümcenin evini görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, dinde tartışmaya, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında görümcenin evini gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Kahve falında görümcenin evini görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının görümcesini görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümceyle tartışmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında görümcesini öpmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalettir.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek yeni bir eve taşınacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir