AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi gücünü yitireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında görümcenin çocuğunu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek etkinliklere katılabilirsiniz.

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının görümcesini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Kahve falında görümce kavga etmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında görümceden para almak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında görümce öpmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcenin kocasını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir