AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, patlama noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret eder.

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında görümceyle konuşmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında görümceyle tartışmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir