AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin kocasını görmek

Kahve falında görümcenin kocasını görmek

Kahve falında görümcenin kocasını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, gözyaşı döküleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında görümcenin kocasını gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek işlerinde verimin artacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcenin kocasını görmek lüksünün artacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında görümcenin hamile olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümceyi hamile görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş görümce görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümceden hediye almak iyi zamanlar geçireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen görümcesini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir