AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski görümce görmek

Kahve falında eski görümce görmek

Kahve falında eski görümce görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski görümce gördüyseniz:

  • Zamanlama sorunlarını kaldırın.

Kahve falında eski görümce görmek her daim Allah yolunda olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek işlerinin aksayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümceyi dövmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında görümce hamile görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında görümceyle konuşmak fırsatların istenmeden harcanacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin hamile olduğunu görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında görümcesini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcesini gülerken görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, evlerine dünürcü geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir