AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek hayatının başarılarla dolacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yaşamının uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana görümce görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında görümce kavga etmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir