AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin düğününü görmek

Kahve falında görümcenin düğününü görmek

Kahve falında görümcenin düğününü görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında görümcenin düğününü gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında görümcenin düğününü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek herkesin takdirinin toplanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcelerini görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek başarılarının daim olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyi öpmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında görümce hamile görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında görümcenin kızını görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir