AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesinin kocasını görmek

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kocasını gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Kahve falında görümcenin kocasını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş görümcesini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcemi hamile görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen görümcesini görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kaynana görümce görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir