AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyle tartışmak

Kahve falında görümceyle tartışmak

Kahve falında görümceyle tartışmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini kullanmaya çalıştığınızı zannedebilirler.

Kahve falında görümceyle tartışmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında görümcenin kocasını görmek özel hayatında mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında görümceyi dövmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında görümcesini hamile görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümce kavga etmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında elti ve görümce görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcesini öpmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir