AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında görümcesini gelinlikle gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek işte başarılı adımlar atılacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcelerini görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında görümcemi hamile görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyi dövmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek ticarette zarar edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işarettir.

Kahve falında görümcesini gülerken görmek bir şeyden zarar görmeye, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir