AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesini gülerken görmek

Kahve falında görümcesini gülerken görmek

Kahve falında görümcesini gülerken görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, elinin bolluk göreceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında görümcesini gülerken gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında görümcesini gülerken görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcesini öpmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümce kavga etmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında görümcenin kocasını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Kahve falında görümceyi öpmek sorumluluk alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında görümcesini hamile görmek tecrübelerini aktaracağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir