AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek

Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek

Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümceyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müstakbel görümce görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcesini dövmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir