AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesini hamile görmek

Kahve falında görümcesini hamile görmek

Kahve falında görümcesini hamile görmek ulvi kimse haline geleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Kahve falında görümcesini hamile gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında görümce hamile görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında görümcemi hamile görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında görümceyi hamile görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcenin hamile olduğunu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulur.

Kahve falında görümcesini hamile görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceni hamile görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceden hediye almak karlı ortaklıklara gireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yolculuğa işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir