AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş görümceyi görmek

Kahve falında ölmüş görümceyi görmek

Kahve falında ölmüş görümceyi görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, âlim kimselerden feyz alacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş görümceyi gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek gelirin tükeneceğine, yükseldikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümceleri görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin düğününü görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında müstakbel görümce görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen görümcesini görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında görümceyi hasta görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında görümceyle tartışmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir