AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin ağladığını görmek

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, parasını dikkatli harcayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında görümcenin ağladığını gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında görümcenin ağladığını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak hastalıkların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, dargınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümceleri görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Kahve falında görümcenin evini görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir