AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin oğlunu görmek

Kahve falında görümcenin oğlunu görmek

Kahve falında görümcenin oğlunu görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, gülüp eğleneceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcenin oğlunu gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında görümcenin oğlunu görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında müstakbel görümce görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümceyi öpmek bolluk içine olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulur.

Kahve falında görümceyle tartışmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine tabir olunur.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında görümcesini gülerken görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcenin elini öpmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir