AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümce hamile görmek

Kahve falında görümce hamile görmek

Kahve falında görümce hamile görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında görümce hamile gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında görümcemi hamile görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında görümcenin hamile olduğunu görmek acı veren durumların vuku bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında görümceni hamile görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında görümceyi hamile görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümce hamile görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcesini hamile görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işarettir.

Kahve falında görümce dövmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Kahve falında görümceden para almak konforunu ve rahatını yitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir