AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş görümcesini görmek

Kahve falında ölmüş görümcesini görmek

Kahve falında ölmüş görümcesini görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, evleneceğinize, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş görümcesini gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, gönül gözünün açılacağına yorulur.

Kahve falında görümce hamile görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında görümcenin elini öpmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesini dövmek kısa süreli hastalık yaşamasına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide görümce görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında görümceyi dövmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölen görümcesini görmek sıkıntılarının biteceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında görümcenin evlendiğini görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir