AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü bebek görmek

Kahve falında gömülü bebek görmek

Kahve falında gömülü bebek görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bereketin artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, başka işler deneyeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömülü bebek gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında gömülü bebek görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün gömülürken dirildiğini görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Kahve falında gömülü mezarı açmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında gömülü para bulmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalettir.

Kahve falında gömülü yumurta görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir