AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini toprağa gömülü görmek

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok güzel işlere gireceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini toprağa gömülü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet eder.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü olmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa gömülü görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Kahve falında ölü gömülürken görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında gömülü altın bulmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir