AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek malının da hiç olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa gömülü olmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek hayatının da düzene gireceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gömülü para görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömülü para bulmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir