AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü para bulmak

Kahve falında gömülü para bulmak

Kahve falında gömülü para bulmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömülü para bulmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında gömülü para bulmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine alamet eder.

Kahve falında gömülü altın bulmak işlerin rayından çıkacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında gömülü para görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında kendini gömülürken görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze gömülürken görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Kahve falında ölü gömülürken görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında gömülü mezarı açmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir