AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü mezarı açmak

Kahve falında gömülü mezarı açmak

Kahve falında gömülü mezarı açmak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında gömülü mezarı açmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Kahve falında gömülü mezarı açmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, şansının artacağına işarettir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömülü altın bulmak bir takım sorunlarla karşılaşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına inanılır.

Kahve falında gömülü yumurta görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölü gömülürken görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini gömülürken görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulur.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir