AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlekte leke görmek

Kahve falında gömlekte leke görmek

Kahve falında gömlekte leke görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, her zaman neşeli olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlekte leke gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında lekeli gömlek görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında gömlekte leke görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında tende leke görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında lekeli diş görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir