AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli gömlek görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında gömlekte leke görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz leke görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, gönül kapılarını açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir