AnaSayfa / Genel / Kahve falında tende leke görmek

Kahve falında tende leke görmek

Kahve falında tende leke görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tende leke gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında tende leke görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, darlık içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tenli erkek bebek görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Kahve falında ten rengi çorap görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ten çorap giymek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında ten koklamak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tenli olmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalettir.

Kahve falında teninin beyazladığını görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tenli kadın görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir