AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli diş görmek

Kahve falında lekeli diş görmek

Kahve falında lekeli diş görmek daha rahat bir nefes alacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, ayıplanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, borcunun çok olacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında lekeli diş gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Kahve falında dişte leke görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dişte siyah leke görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri lekeli görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında diş lekesi görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, umutlarının kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lekeli diş görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerde leke görmek borçlarının çoğalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücut lekesi görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir