AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlekte kan görmek

Kahve falında gömlekte kan görmek

Kahve falında gömlekte kan görmek süzüleceğine, ağlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, evlatlarından memnun olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlekte kan gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlekte kan görmek elinin bolluk göreceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında gömleğinde kan görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek görmek adını herkese duyuracağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye gömlek almak kendisiyle de gururlanacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çizgili gömlek giymek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir