AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlekte kan gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işaret eder.

Kahve falında gömleğinde kan görmek bir yandan cenaze olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlekte kan görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek çok büyük destek vereceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak bir daha kopmayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir