AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, güzel ameller işleyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında kırışık gömlek görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırışık gömlek giymek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzü kırışık görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında kırışıklık görmek çok kötü günler geçireceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına yorulur.

Kahve falında kırışık çamaşır görmek kazancın katbekat arttırılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına alamet eder.

Kahve falında kırışık elbise görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırışık el görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir