AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, torunlarına dahi yeteceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek kişinin yasa düşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömleğinde kan görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında gömlekte kan görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerinde beyaz gömlek görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir