AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleğinde kan görmek

Kahve falında gömleğinde kan görmek

Kahve falında gömleğinde kan görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında gömleğinde kan gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek varlıklı kimse olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalettir.

Kahve falında gömleğinde kan görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında gömlekte kan görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek çaldırmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek kadın görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu renk gömlek görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir