AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek koklamak

Kahve falında gömlek koklamak

Kahve falında gömlek koklamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek koklamak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Kahve falında gömlek koklamak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çıra koklamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında rakı koklamak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çay koklamak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işarettir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koklamak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın koklamak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında boyun koklamak maneviyata daha çok önem verileceğine, esenliği bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir