AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı koklamak

Kahve falında rakı koklamak

Kahve falında rakı koklamak zor bir durumda kalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında rakı koklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında rakı koklamak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı doldurmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında rakı içtiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla rakı içmek yüksek makamlara geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bir bardak rakı içmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir