AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters gömlek giymek

Kahve falında ters gömlek giymek

Kahve falında ters gömlek giymek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters gömlek giymek gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında gömleği ters giymek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ters gömlek giymek gücünün azalacağına, sorunların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ters giymek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek hayallerine ulaşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işarettir.

Kahve falında çorap ters giymek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hırkayı ters giymek çok daha iyi başarılar kazanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir