AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol gömlek giymek

Kahve falında bol gömlek giymek

Kahve falında bol gömlek giymek edilen duaların karşılığını bulacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, asil kimselerden çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, onu uyaracağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol gömlek giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkiler stresi azaltabilir.

Kahve falında bol gömlek giymek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bol gömlek görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bol gelinlik giymek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bol elbise giymek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, zorluklarının biteceğine yorulur.

Kahve falında bol kıyafet giymek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir