AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan gömleği giymek

Kahve falında bayan gömleği giymek

Kahve falında bayan gömleği giymek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan gömleği giymek gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Kahve falında bayan gömleği giymek üzüleceğine ve hastalanacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret eder.

Kahve falında bayan gömleği görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan külotu giymek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan terliği giymek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan elbisesi giymek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında bayan takım elbise giymek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bayan elbisesi giymek temize çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir