AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek düğmesi koparmak

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek düğmesi açmak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kopmuş düğme görmek alacaklarını tahsil edeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gümüş düğme görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi düğme görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir