AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş düğme görmek

Kahve falında gümüş düğme görmek

Kahve falında gümüş düğme görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş düğme gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında gümüş düğme görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil düğme görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme iliği açmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret eder.

Kahve falında düğmeler görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi düğme görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında düğme sökmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek güzel ve doğru işler yapacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir